itsme Industrial Automation is Cedeo-erkend!

Met ingang van 1 oktober 2012 is itsme Industrial Automation Cedeo-gecertificeerd! Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie, die in 1980 naar aanleiding van gebrek aan inzicht in de kwaliteit van bedrijfsopleidingen is opgericht door HR-managers, met ondersteuning van het Ministerie van Economische Zaken.

Het keurmerk “Cedeo-erkend” wordt verstrekt op basis van een onafhankelijk onderzoek naar klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Om in aanmerking te komen voor de Cedeo-erkenning, moet uit het klanttevredenheidsonderzoek minimaal 80% van de referenten tevreden tot zeer tevreden zijn over de dienstverlening, samenwerking en behaalde resultaten. itsme Industrial Automation heeft eerder dit jaar de aanvraag voor Cedeo-erkenning ingediend. Naar aanleiding hiervan heeft Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.

“Behalve op de erkenning, zijn wij ook trots op de resultaten. Klanten waardeerden ons met een tevredenheidsscore van 95,8%!”, aldus Marcel Steijger, Training Manager itsme Industrial Automation.