Rijk worden met data

Strategisch Engineeren
Cost base engineering wordt steeds belangrijker: begroten, planning en kostenbeheersing zijn van primair belang bij een goede bedrijfsvoering.
Een engineer is (mede) verantwoordelijk voor dat projecten efficiënt en binnen de planning en budget worden gerealiseerd.  Time to market is een veel gehoorde kreet.

Hiervoor is optimaal werken met de juiste informatie van groot belang. Hoe zorg een engineer ervoor dat alle informatie van begin tot eind van het traject juist zijn, de toegepaste producten niet uitlopend zijn en projecten efficiënt kunnen worden opgebouwd.

EPLAN engineert
Het engineeringsproces met behulp van software van EPLAN begint met het beschikbaar stellen van de juiste, relevante data via een Data Portal. Aangesloten leveranciers stellen langs deze weg hun data beschikbaar via een upload. Deze data wordt binnengehaald in het softwareprogramma, is verrijkt met 3D tekeningen en technische informatie en stelt daardoor de tekenaar in staat zorgvuldig te engineeren.

itsme verrijkt
Niet alle relevante fabricaten zijn via de Data Portal beschikbaar voor dit engineeringsproces. itsme verrijkt de beschikbare data door het aantal fabricaten in de Data Portal van EPLAN te vergroten. Daarnaast levert itsme de gebruiker van EPLAN ook verrijking in de vorm van technische, commerciële en logistieke informatie op de aanwezige fabricaten.

itsme koppeling met het data portal
Met de EPLAN itsme koppeling, met commerciële en logistieke artikeldata van itsme in het EPLAN Data Portal, biedt
itsme EPLAN licentiehouders een efficiency voordeel. Deze koppeling kan eenvoudig en snel opgezet worden en bied de engineer de informatie die zijn project efficiënter en van de juiste componentinformatie voorziet.

 

Interesse?
Als u zich aanmeld met onderstaande button komt er een EPLAN specialist bij u langs om uw situatie te bespreken.