Referentieprojecten

Bij deze projecten realiseerden wij samen met onze klant een oplossing die exact paste bij zijn situatie. Wij hopen dat het u inspireert om ons ook eens uit te dagen! Klik op een project en de volledige beschrijving ervan wordt u per mail toegezonden.

  •   Telegraaf Drukkerijgroep stapt over op ledverlichting

De Telegraaf drukkerijgroep in Amsterdam heeft twee identieke drukhallen waar dagelijks verschilende kranten gedrukt worden. De verlichting in deze hallen stamt uit 1985 en was aan vervanging toe. itsme inventariseerde de wensen en stelde een industrieel lichtplan op. Lees verder.

  •   itsme helpt glasproducent O-I

Multinational O-I is 's werelds grootste fabrikant van glasverpakkingen en heeft een ambitieuze duurzaamheidsdoelstelling: het energieverbruik wereldwijd halveren. De O-I energiemanager werkte samen met itsme om de duurzame doelstellingen te verwezenlijken. Lees verder.

  •   Verlichting verlicht bij Janssen Biologics

In noodgevallen moeten medewerkers snel de juiste evacuatieroutes kunnen volgen. Om dit te garanderen is een goede werking van de vluchtroute essentieel. itsme Lighting Technology heeft dit omvangrijke project opgepakt en een lichtplan ontwikkeld. Lees verder.